perjantai 7. elokuuta 2015

Mikä ihmeen Arkkikarkelot?

 
 
Mistä kaikki alkoi?
 
Olipa muuan luovien ihmisten joukko, joka pohti Rovaniemellä syntyjä syviä. Yhdessä istuivat ja kaipasivat yhteyttä, ideoita, ajatuksia. "Pitäisi olla sellainen sivusto, johon voisi aina laittaa kaikkia ideoita", yksi sanoi. "Joo, ja sitten sieltä voisi käydä etsimässä ideoita, kun tuntuu, ettei ajatus juokse..." Ja siitä se ajatus sitten lähti.
 
Mukana oli Rovaniemen seurakunnan lapsityön väkeä, Rovaniemen kaupungin päivähoidon väkeä, yksityisten päiväkotien väkeä ja nyt joukko on täydentynyt vielä viestintäosaamisellakin!
 
Hauskaa, että Sinä löysit tänne!
 
Tämä on
 
Sinulle, joka
  • haluat vaalia kristillisiä arvoja työssäsi
  • haluat kehittää osaamistasi ja jakaa sitä muille
  • mietit, miten uskontokasvatusta voi päiväkodissa toteuttaa
  • haluat uusia ideoita, virikkeitä, syttöjä...
ARKKI -sana viittaa tietysti Nooan arkkiin, jonne pääsivät kaikki!
KARKELOT -sana viittaa ilonpitoon, hauskanpitoon ja mukavaan yhdessäoloon.
 
 
on blogialustalla toimia verkkosivusto, joka on täynnä toinen toistaan hauskempia ideoita hengellisten tuokioiden tai kädentöiden toteuttamiseen.
Arkkikarkelot on myös tapahtuma, jossa kohtaat muita ihan oikeasti kasvokkain, pääset tekemään ja jakamaan, rukoilemaan ja hiljentymään, musisoimaan ja tuunaamaan, laulamaan ja nauramaan!
 
Taivaan Isä, siunaa meidän Arkkikarkelot.
Ole mukana siinä, mitä täällä tapahtuu. Verkossa ja kasvokkain.
Näytä meille, miten Sinä voit kehittää työtämme, ole ideoiden lähteenä, tuo raikkaita ajatuksia.
Aamen.
 
 

2 kommenttia:

  1. Lyhyt keskustelu portaissa lainattuja tavaroita palauttavan Suvin kanssa oli alku- muutamia kokoontumisia, idean hautomista ja nyt elokuussa saimme paikalle kätevän kätilön. Synnytys on ollut vauhdikas. Lapsi valmiimpi kuin arvasimmekaan. Nimikin putkahti synnytyksen keskelle. Kiitos Harriet:

    VastaaPoista
  2. Samassa ajassa kun suunnittelee, tekee paljon näkyväksi muille. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty - pitää paikkansa tässäkin. Koskaan ei tule valmista, mutta se ei haittaa! Tämä on niin hauska juttu, etten oikein osaa sanoin kuvatakaan sitä, miltä tuntuu. Eläköön Arkkikarkelot!

    VastaaPoista

Kiitos, että kirjoitit. Kiitos, että kävit. Ole siunattu!